Welkom bij habbocentraal

De fansite voor Habbo met radio! Habbocentraal is een van de leukste en gezelligste fansites van Habbo, waar je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws, de beste tips en de spannendste evenementen. Bij Habbocentraal kun je ook luisteren naar onze eigen radio, waar onze DJ’s de beste muziek draaien en leuke prijzen weggeven. Of je nu houdt van chatten, bouwen, rollenspelen of gamen, bij Habbocentraal vind je altijd iets wat bij je past. Dus waar wacht je nog op? Kom snel naar Habbocentraal en word lid van onze geweldige community! 🎉

Hit van de week

Ben je op zoek naar een plek om te ontspannen en tot rust te komen in Habbo? Dan hebben we goed nieuws voor je: de Zen-Tuin Bundel is weer te koop in de catalogus!

 

Deze bundel bevat allerlei meubi om je eigen zen-tuin te creëren, zoals een dak, een vijver, een bonsai boom, een kikkerstandbeeld en nog veel meer. De bundel kost 99 credits of €5,00 en is beschikbaar tot maandag 29 januari 13:00 uur. Als je de bundel koopt, krijg ook een exclusieve badge.                                                                                                                                                         

 

De Zen-Tuin Bundel is een van de populairste bundels in Habbo en is al meerdere keren teruggekeerd in de catalogus.                 

 

Het is een perfecte bundel voor de liefhebbers van de Japanse cultuur en stijl. Je kunt je zen-tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten en er een oase van rust van maken. Nodig je vrienden uit om samen te mediteren, te kletsen of gewoon te genieten van de sfeer.

Wees er snel bij, want de Zen-Tuin Bundel is maar voor een beperkte tijd te koop. Mis deze kans niet om je eigen zen-tuin te hebben in Habbo!

 

                                                                                                                                                                                            

 

  

Volg ons op Twitter